Odštampajte ovu stranicu

Svetski dan potrošača

15. mart 2018. 00:00:00 Pročitano 3197 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Poštovani potrošači srećan vam 15. mart, Svetski dan potrošača! 

Nadamo se da će trgovci u duhu praznika, i ove godine pokazati dobru poslovnu politiku i poznavanje i poštovanje prava potrošača, a potrošači s druge strane da su dobro informisani i da znaju svoja prava.

Ukoliko ipak imate nedoumice ili konkretan problem u vezi sa svojim potrošačkim pravima, danas možete i direktno na licu mesta u holu tržnog centra Delta City, u periodu od 12.00h do 18.00h dobiti savete potrošačkuh organizacija koje će u ime današnjeg dana biti na raspolaganju potrošačima.

Takođe, kako se veliki broj naših potrošača žalio na nepravilnosti  u velikim prehrambenim lanacima, CEPS je odlučio da danas u periodu od 16.00h do 19.00h poseti jedan od  većih trgovinski lanaca, konkretno Delhaize maloprodajni objekat u centru grada, kako bi potrošači na licu mesta mogli da se informišu o svojim pravima i eventualnim nedoumicama koje imaju.

CEPS

Ceps.rs - Informisanje i edukacija potrošača Srbije, kao i želja da se kroz zaštitu prava potrošača od pasivnog konzumera stvori aktivni potrošač svestan svojih prava.

Adresa sajta www.ceps.rs

Najnovije od CEPS